The last couple of days

Godmorgon eller rättare sagt godeftermiddag för er som bor i Sverige. Här är det iallafall morgon och jag har inte ens klivit upp ur sängen ännu. Det var ganska sent igår då vi först var på en skjutbana till 21,30 (mer om de i ett annat inlägg) och efter de så var de filmkväll i källaren så somnade inte förrän vid 02,00.

Jag har inte uppdaterat på några dagar så nu kommer ett långt inlägg om vad vi har gjort. Vi börjar med i torsdags så skulle vi alla internationella studenter ha pannkakskväll i källaren på våran ”residence hall” men innan de bestämde Laura att hon skulle klippa Simens hår, vilket slutade i totalt katastrof, haha? Jag hoppade tillslut in och försökte rädda frisyren, men det slutade med att Simen fick gå till en riktigt frisör. 

Bilden nedanför var i fredags när vi var påväg till en ny ”dining hall” i den södra delen av campus. Det var nästan lite snöstorm under tiden vi gick dit.❄️

Det blir en del bilder på min mat? Håller mig fortfarande till en växtbaserad kost. Här nedanför kan ni se på den första tallriken; lax, bönor, morötter, ärtor och spenat med en fransk dressing. Till de åt jag en wokad grönsakssoppa och hummus. Till efterrätt vart det en skål med meloner. 

Det serveras som sagt alltid efterrätt efter varje måltid.

Som ni kan se på alla bilder så går alla runt med sina Michigan State University tröjor så vi har absolut inte klädkod i skolan utan alla studenter går mer eller mindre runt i dem. Här blev det en toa-selfie med Klara som också kommer från Sverige. 

På fredagskvällen var det tänkt att jag skulle ta en lugn hemmakväll vilket även kvällen började med. Jag och Laura-Marie gick och åt på en av våra ”dining halls” medans en del andra europeiska studenter gick ut och käkade. Under middagen bestämde vi oss för att hänga med dom andra studenterna till en av våra ambassadörer. Kvällen slutade med att vi hamnade på ett ”frat-party”. Vi hade alldeles för höga förväntningar när vi kom dit. Överlag så var det en rolig kväll men ”frat-party” är inget jag behöver gå på igen. 


Under fredagen bestämde även jag och min ”suite-mate” (tjejen som jag delar badrum med) att vi skulle gå ut på lördagen vilket vi även gjorde. Eftersom att hon kommer från Michigan så känner hon till de lokala eventet som händer här. Vi hamnade helt enkelt på en lokal rapp-konsert i en ”barber-shop” vilket var helt sjukt. Det var min ”suite-mates” kompis som var rapparen och det var ett väldigt privat evenemang på max 50 personer. Det var verkligen en rolig upplevelse.?

2 Replies to “The last couple of days”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.