What do I eat when my friends are eating dessert?!

Ni som har följt mig här ett tag vet ju om att jag inte kan äta gluten, ägg eller mjölkprotein. Ibland kan det verkligen vara svårt att undvika speciellt mjölkprotein eftersom att de finns i såser/grytor/dressingar/stuvningar, mm. Jag försöker hålla mig till en sådan ren kost som det bara går för att min mage inte ska protestera. Det är även fler saker som jag försöker undvika att äta då min mage reagerar på det, t.ex. citrusfrukter, banan, ananas, mm. Här i USA serveras det alltid efterrätt på ”dining hallsen” och det består ju bara av saker som jag absolut inte ska äta. Vad äter jag då när mina kompisar äter massa godsaker?

BTW, det här är Laura en vän från Danmark som också studerar en semester på Michigan state university och hon älskar dessert.

Som jag skrev i något tidigare inlägg håller jag nästan på att bli vegan. Äter mest grönsaker och frukter i alla dess olika slag. Så när mina kompisar går och tar dessert går jag och tar ett till portion med mat. Idag blev det varm-stekt-potatis med spenat, kikärtor, gröna ärtor, färska champinjoner morötter och torkad frukt med en fransk dressing som var helt vegansk och som inte innehöll gluten? Åt två tallrikar av detta och det var så sjuk gott faktiskt, man kan inte tro det men så är det. Tror nästan att jag kommer övergå till en men växt-baserad-kost. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.