My gym class

Igår var min första gym lektion. Lektionen är off-campus så måste ta en buss i ca 10 min till ett lokalt gym som ligger east om East Lansing. Kursen ger mig 1 credit och den verkar vara ganska chill. Vi presenterade bara oss för varandra för att lära känna varandra lite bättre men under nästa vecka ska vi börja träna tillsammans. Kursen går helt enkelt ut på att bara träna och vara bekväm på ett gym och det kommer absolut inte bli något problem för mig? Känner att jag är väldigt nöjd med att jag la till denna kurs då jag få komma ut och se saker utanför campus och för att jag får högskolepoäng för att träna, vilket är egentligen väldigt konstigt. Vi får se om jag lägger till någon yoga kurs också för skulle verkligen vilja testa det, men måste kolla med min ”advisor” först och det måste även stämma överens med mitt övriga schema. 

2 Replies to “My gym class”

  1. Så lyxigt! Önskar jag hade samma scenario alltså!! ?? för det skulle inte heller vara något problem, så förstår känslan ??
    // nouw.com/emmanathaliea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.