Turning in to a vegan

Matutbudet är inte så jätte stort för mig som inte kan äta varken gluten, ägg eller mjölkprotein och det finns inte så mycket bra köttalternativ heller om man inte räknar in torr kyckling. Har insett under de senaste dagarna att det ända sättet för mig att hålla kolla på mina matallergier är att äta vegan-mat vilket inte är helt fel. Det är super gott och verkligen fräscht. Idag till lunch åt jag en jätte god soppa (gick och fyllde på en gång) och färsk sallad med spenat och bönor. Blev verkligen mätt av det och känner ändå att jag får i mig allt av vad jag behöver så kommer nog fortsätta med att äta veganskt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.