My first class in college

Klockan är kvart i nio här och har varit vaken i ca en timme nu, klockan börjar väll närma sig tre på eftermiddagen hemma i Sverige. Igår hade jag mina två första lektioner här på Michigan State University. Den första lektionen jag gick på var ”Introduction to physiology”, det var väldigt intressant och vi var 450 personer som ska gå den kursen, ni kan ju tänka er hur stora lektionssalarna är😬 Jag har ju redan gått på en fysiologikurs i Sverige så om jag kommer in på någon annan kurs så kommer jag hoppa av den här fysiologikursen. Det känns onödigt att läsa det igen. Det andra lektionen jag var på var ”Sensormotor control” vilket jag inte har läst i Sverige. Vi nuddade ämnet lite lätt under någon kurs har jag för mig men det är här är verkligen en djupgående kurs. Det handlar om kontakten mellan hjärnan och musklerna och om hur nerverna fungerar däremellan. Idag ska jag gå på en styrketräningskurs som kommer hålla till på ett stort gym ca 10 minuters bussresa härifrån. Eftersom att jag redan är PT och jobbar på gym så tror jag inte att kursen kommer bli så svår men tänkte att det kunde vara kul att gå en kurs som innehåller mer praktiska saker och kursen är ändå bara på 1 credit så de blir nog ganska chill. 

Det blev en toa-selfie igår vid middagen i Brody hall. Bordy hall är definitivt den bästa matsalen här på campus dock tar de ca 25 minuter att gå dit men det är så värt det när man väll är där. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.