Today’s orientation

Söndag idag och sista dagen innan den riktiga skoldagen börjar. Fast jag har inga föreläsningar imorgon så har en extra dag att lokalisera mig runt på campus. Igår kväll var vi ute på en irländsk pub, ”Dublins”, dansade och hade massa skoj så idag blev det en riktig sovmorgon för mig. Sov till 09,30 hoppade därför över frukosten och gick till lunchen vid 11,00 istället. Vid 13,00 så skulle alla internationella studenter mötas upp för en ordentlig rundvandring på campus. Vi vart där indelade i grupper och eftersom att jag studerar Kinesiologi här så ingår jag i gruppen ”science” (sport science). Vi gick runt på campus i 3 timmar och hann inte ens se hälften av alla byggnader som vi har våra lektioner i. Vi hann med att ta en bild med ”Sparty Statue”. Som ni kan se är alla ordentligt påklädda för det är väldigt kallt fortfarande. Tydligen så säger de lokala människorna att det är en snöstorm här för att det är så kallt. Tycker det är lite roligt för det är standard temperaturen i norra Skandinavien så vi som kommer därifrån har inget emot kylan.☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.