My lunches at the dining halls

I mitt förra inlägg skrev jag lite om vad som erbjuds till frukost och att jag gärna hoppar över den eller tar en frukt istället. ”Dining hallsen” här på campus har ingen frukost som jag kan äta eftersom att jag måste hålla mig borta från gluten, ägg och mjölkprotein. Det finns 9 ”dining halls” runt om på campus och idag testade vi en ny så totalt har vi ätit på 4 stycken. Den som vi åt på idag heter ”Shaw” och tycker den har varit bland de bättre på att servera vegetariskt, de serverade till och med vegetariska handburgare här. Eftersom att jag måste hålla mig borta från så mycket olika saker är det väldigt lätta att bara äta sallad (vilket finns på alla dining halls) men det blir ganska tråkigt i längden. På ”Shaw” så hade de allt möjligt att välja mellan. Jag tog stekpotatis men wokgrönsaker (broccoli, tomater, lök, morötter, zucchini, mm) och färska grönsaker till de (spenat, morötter, kikärtor, paprika, mm). Till efterrätt blev det en vegansk soppa som verkligen var jätte god. Även fast att jag inte kan äta så mycket känner jag ändå att jag har maten under kontroll och får i mig allt vad jag behöver. Det är väldigt lätt att gå ”all in” och ät osunt här då de alltid finns pizza och en massa efterrätter. För mig är det faktiskt ganska skönt att inte få äta något av dem får då är det lättare att hålla sig borta från de också. 

2 Replies to “My lunches at the dining halls”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.