My bag has arrived

Det har verkligen varit fullt upp hela dagen. Uppstigning vid 06,00 för att duscha, frukost vid 08,00, genomgång av skolan vid 09,00, lunch 12,00. Efter lunchen åkte vi med lokalbussarnas till ett köpcentrum som ligger ca 20-25 minuter härifrån. Det kosta bara 60 cent att åka med bussen så det var verkligen sjuk billigt, kommer säkert åka dit flera gånger. På köpcentrumet fixade jag amerikanskt telefon nummer för det bli billigare att ringa inrikes. Vi tog även lokalbussen hem och åt middag på ”brody hall” som ligger i det västra området på campus. Det vart en långpromenad hem sedan, de tar nästan 30 min att gå.
Tidigare under dagen satt jag även i en timmes telefonkö för att komma fram till Deltas bagage service. Efter några samtal med personalen där så var de villiga att skicka väskan till min ”residence hall”, så nu har jag äntligen fått mitt incheckade bagage. Väldigt skönt att ha lite andra skor och kläder att välja på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.