My first day in the university

Första dagen på universitetet är avklarad och herregud vad stort campuset är. Man kan lätt gå vilse bland alla byggnader och gator vilket vi nästan gjorde idag när vi skulle äta lunch. Vi skulle ända längst bort till den norra delen och höll på att gå fel minst 5 gånger. Campus är uppbyggt i olika sektioner så ”law” har en, ”sports” har en och så vidare. Jag bor i den östra delen på campus och kommer ha lektioner i den centrala delen och den norra delen. Till den centrala delen tar de ca 10 min att gå och till den norra tar de 20-30 min beroende på vart i norr jag ska vara. Den norra och den södra delen skiljs även åt av en flod som forsar genom hela campus. Vi tog en lite omväg på vägen hem idag och då var vi tvungna att korsa floden flera gånger. Det var otroligt vackert att gå längs med den. Idag har det varit riktigt kallt också, ungefär -15 och väldigt blåsigt så jag har verkligen kommit till vinterlandskapet❄️

One Reply to “My first day in the university”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.