Finally here

Äntligen är jag framme, det blev en väldigt lång dag idag. Gick upp 02,00 svensk tid och nu är kl 03,30 (här är den 21,30) och har inte sovit någonting alls. Jag har precis kommit till mitt rum här på universitetet efter att ha ätit middag med några skandinaviska studenter som också kom hit idag. Mitt bagage är dock kvar i Amsterdam på grund av flygförseningar och förhoppningsvis kommer det hit imorgon. Som tur var packade jag i lite extra kläder i handbagaget så står inte helt utan kläder☺️ Nu ska jag ta och sova för imorgon börjar ”orientation day” vid 08,00 med en gemensam frukost för alla internationella studenter som börjar denna termin. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.