Gott nytt år och packningen är i full gång

Sista dagen på 2017 är här och nu är de bara 3 dagar kvar tills jag flyger iväg till USA. Jag ska faktiskt inte göra något speciellt ikväll utan bara vara hemma. Mina barndomskompisar ska vara i Linköping och blev medbjuden dit men känner att det är för kort tid inpå resan till USA så beslöt mig för att vara hemma istället. 
Packningen är i full gång och har väldigt svårt att besluta mig över vad jag ska ta med mig och vad som får bli kvar hemma. Har kollat in vädret i Michigan just nu och det är ca -10 och en del snö så måste verkligen ta med mig varma kläder. Dom varnar även för att de kan komma oförutsedda stormar och då vet man inte kallt det kan bli så vi får se hur vädret är när jag kommer dit. Nu ska jag ta och rensa bort lite kläder som jag redan har packat känner att jag har verkligen packat för mycket. 
Önskar alla ett gott nytt år?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.