Planerna för 2018

Planerna för 2018 är faktiskt inte så många utan jag har bara två stora planer inför nästa år. Det första stora planen är att jag flyttar till USA den 3 januari (om 5 dagar) och där ska jag bo till mitten av maj. Terminen slutar 4 maj men kanske stannar där i någon vecka till. Den andra stora planen jag har för 2018 (och 2019) är att jag ska gå STAC:s elittränar-utbildning som jag har kommit in på. STAC utbildningen börjar den 24 maj så måste verkligen vara tillbaka i Sverige tills dess. Det är en ett års utbildning så den sträcker sig till maj 2019. Efter den utbildningen känner jag att jag är klar med studierna (for now) så om ett och ett halvt år är jag helt klar med studierna, WOW☺️

Bildresultat för stac elittränare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.