Mitt sista grupptränings pass + hejdå present

Jag trodde att förra fredagens gruppträningspass skulle vara den sista men det blev ett denna fredag också. Idag körde vi ett lugnt rörlighetspass där vi gick igenom i stort sätt alla stora muskelgrupper och det var verkligen välbehövligt för mig också. Efter passet så fick jag en present av mina fredags kämpar, hade verkligen inte väntat mig det så vart lite chockad. Det var verkligen gulligt av dem, så tack så mycket😁 Paketet innehåll en massa vegan-godsaker vilket verkligen är perfekt då jag inte kan äta så mycket annat gott.

One Reply to “Mitt sista grupptränings pass + hejdå present”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.