Vad gör man vid strömavbrott?

Då var det strömavbrott igen då, andra gången på 3 dagar. Jag som satt och tittade på en intressant dokumentär på Netflix, ”Forks over Knives”. Den handlar om den västerländska maten och hur det påverkar oss människor. Jag har under de senaste dagarna tittat på flera olika dokumentärer om köttindustrin och mejeriindustrin, så sjuk intressant vad vi människor håller på med. Tror nästan att jag ska ta och bli lite vegan faktiskt efter att ha tittat på hur samhället fungerar. Men, men nu har det varit strömavbrott i 45 minuter och de ska vara de till tidigast kl 11,00 så får sysselsätta mig med något annat helt enkelt. Går just nu runt med en ficklampa och tänder lite ljus så att det inte är helt kolsvart här hemma. Eftersom att det är mulet ute så gör ju inte de att de blir något ljusare heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.