Best of 2017

2018 närmar sig med stormsteg vilket betyder att 2017 snart är över. Tycker åren bara går fortare och fortare. En sammanfattning av 2017 år ju då ganska lämpligt för att se vad som har hänt under årets gång. 
Januari – Februari: bodde fortfarande i Östersund.
Februari: Flyttade (delvis) hem för praktik i Södertälje och för att skriva C-uppsats
Maj: Började kolla på universitet i USA
Juni: Tog min kandidat examen och flyttade officiellt hem 
Juni: Opererade axeln
Juli: Ansökan till USA började
Augusti: Började jobba på gym, blev även kontaktperson och fotbollsledare
September: Ansökan till USA skickades in
Oktober: Beskedet från USA att jag har kommit in på skolan kom
November: Började jobba som vikare på min gamla grundskola

Det känns ändå som att jag har hunnit med en hel del under 2017 samtidigt som att det känns som att jag inte gjort något alls. Under året som har gått har jag även börjat testa äta lite annorlunda jämfört med tidigare år. Detta år har jag börjat äta mer vegetariskt och väldigt mycket mer fisk istället för kött. Jag har även börjat testa mig fram mer i köket med olika typer av maträtter, tillsatt mer grönsaker vilket är väldigt bra. 
Nu ser jag verkligen fram emot 2018 där första halvan ska spenderas i USA, WOW?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.