Ut med julmaten in med de gröna

Julen är nu över och det här är nog första julen som jag verkligen inte är trött på julmat, kanske för att jag inte åt något på självaste julafton. Men, men nu känner jag verkligen för att komma tillbaka till mina matrutiner som jag hade innan julen började. Mamma och pappa var och handlade igår och köpte hem en massa frukt och grönsaker.

Nu är det ut med julmaten och in med de gröna istället. På bilderna kan ni se mango, clementin, melon, avokado, passionsfrukt, sharonfrukt, physalis, rädisa, grönkål, ruccola, bladspenat, kiwi, päron, äpple, ananas, sallad, morötter, tomater, ingefära och fikon + palsternacka och rödbetor som ligger i kylen. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.