En färgglad frukost

Började dagen med en färgglad frukost, den bestod av stekt rödtunga med ugnsrostad sötpotatis, rädisor och rödbetor + avokado och spenat.

Tycker det här är en perfekt frukost för mig, blir verkligen mätt och känner mig inte alls tung i magen efter och får heller inte någon socker-dipp under dagen. Detta är verkligen perfekt, det gäller att hitta mat som passar en själv och de känner jag verkligen att jag har gjort.
Dagens ska förövrigt spenderas i Uppsala med Mathilda. Denna vecka består lite av att åka runt och säga hejdå till nära och kära innan jag drar till USA, nu är det bara 7 dagar kvar tills jag flyttar dit☺️

4 Replies to “En färgglad frukost”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.