En julafton som inte riktigt blev som jag hade tänkt mig…

God fortsättning på er alla????

Gårdagens plan var först att åka till pappas släkt i Stockholm på förmiddagen och sedan på eftermiddagen åka till mammas släkt i Eskilstuna. Det hade också varit ett ypperligt tillfälle för mig att säga hejdå till alla innan jag drar till USA, men så blev det inte. Min familj följde planerna som de var tänkt medan jag låg hemma och var sjuk. Min julafton spenderade jag i soffan och sträck-tittade Sunes Jul, som jag förövrigt inte sett tidigare. Även fast att jag inte fick spendera min julafton med släkten fick jag ändå underbara julklappar. Då jag flyttar till USA om bara 9 dagar så önskade jag mig inga saker då de blir jobbigt att släpa till USA så önskade mig bara pengar. Några släktingar hade tänkte lite mer än vad jag hade gjort, de gav mig amerikanska dollar och en amerikansk eladapter. Det är ju precis vad jag behöver☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.