Tidsfördrivet under en 12 timmars flygresa

Nu börjar de närma sig avfärd mot USA, det är bara 11 dagar kvar. Planet avgår 06,30 från Arlanda den 3 januari och kommer landa i Detroit ca 14,00 (lokal tid), totalt blir de ca 12 timmars flygresa + 2 timmar mellanlandning på Schiphol. Det blir en hel del timmar som ska fördrivas under den här dagen och vet inte om planet kommer ha wifi. Jag gillar ju ändå att läsa böcker så har köpt på mig en hel del faktiskt. Läser redan ”The best of me” och Isabel Adrians bok och kommer kanska hinna läsa ut dem innan resan. Jag har iallafall laddat upp med 3 andra böcker, ”Hjärnstark”, ”The Mauler” och ”True believer”. Jag kommer även köpa på mig ett par tidningar som kan vara intressanta att läsa, så hoppas på att inte bli alltför uttråkad. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.