Morgonpromenad med en underbar soluppgång

Åt frukost vid 07,00 idag vilket är väldigt tidigt för att vara mig nu för tiden. Va så hungrig när jag vaknade så kunde inte vänta längre. Åt hirsgröt blandat med choklad proteinpulver och toppade med hallon. Hirsgröt är ett glutenfritt alternativ om man verkligen vill äta gröt på morgonen. Smakar egentligen inget speciellt så brukar alltid blanda i proteinpulver för att få mer smak på det. Chokladsmaken på pulvret för att de nästan blir som chokladpudding med hallon, vilket är super gott. Efter frukosten började solen att gå upp så tog på mig en massa kläder och begav mig ut på en promenad.

Tog på mig mina gamla hockeystrumpor för att inte frysa och så vart det även mina icebugs på fötterna. Rekommenderar stark dessa skor om man vill ha ett par löparskor på vintern och inte riskera att halka. 

Soluppgången var så otroligt fin.
Jag får alltid sådana rödmosiga kinder när jag är ut och går i kylan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.