Hjortinnanlår, julhandling och hockeyträning

Som sagt mina frukostar är inte som vanliga traditionella frukostar. Gårdagens frukost bestod av av hjortinnanlår med sötpotatis och någon sås som jag hittade i kylskåpet, väldigt mättande kan jag säga. Efter frukosten åkte jag med min bror till Eskilstuna för att julhandla lite. Passade även på att köpa lite saker inför USA men jag kommer säkert behöva åka en vända till innan jag åker, bara 12 dagar kvar. Efter julhandlingen åkte jag ner till ishallen för att hämta min massagebänk men så var inte huvudtränare där så då fick jag vara med på isträningen som ”assisterande”. Åkte mest runt och samlade in puckar inför nästa övning. Riktigt roligt att få vara med på isen dock är jag som Bambi på hal is jämfört med spelarna i laget, hehe. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.