Gruppträningspass, på spåret och paket från na-kd

Jag har precis landat i soffan efter kvällens gruppträningspass. Det är alltid lika roligt att ha fredagens pass då deltagarna är så grymma och ger verkligen inte upp. Oavsett hur tufft pass jag har lagt upp kör de igenom hela utan några klagomål, så härligt, får sådan energi av de. Hämtade upp paket på Ica från Na-kd på vägen hem från gymmet och har precis gått igenom den obligatoriska ”prova-kläderna-och-se-om-de-passar”. Jag vart riktigt nöjd med alla plagg jag beställde och jag får se om jag har något på mig på julafton. Sitter nu och tittar på ”på spåret” och känner att jag steg i åldern lite grann av att bara titta på det. Programmet har ju en liten pensionärsstämpel men jag kan verkligen tycka att det är intressant att se på. Alltid lär man sig något. 

Bilden är tagen från tidigare idag när jag satt och åt lunch, utsikten är från vardagsrummet, väldigt vackert. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.