Lärarvikarie, förkylning och Mamma Mia

Jag har hoppat in som lärarvikare i ca en månad och haft elever från årskurs 3 till 9. Jag trodde faktiskt inte att läraryrket var så jobbigt och energikrävande men det är det verkligen. Samtidigt som de tar mycket energi kan man verkligen få otroligt mycket energi och glädje av alla barnen, en del är verkligen så underbara. Nu har jag iallafall gjort min sista dag som vikare innan jag åker till USA och det gjorde jag med en röst som låter som en skata och en rinnande näsa. Vaknade upp i fredags med en förkylning som slog ned som blixten, ingen förvarning eller något. I helgen har jag alltså inte vara på topp, har mest försökt att bli frisk men förkylningen hänger fortfarande kvar. 
Nu har jag precis slagit mig ned i soffan efter en varm dusch och ska ta och äta rosmarinknäcke med fläsk och jordgubbar med lite brunkulla te till Mamma Mia filmen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.