Min sista hockeymatch för säsongen

Igår hade jag min sista ishockeymatch för säsongen. Har varit otroligt roligt att få vara med ett hockeylag och få följa dem från starten av säsongen speciellt nu under senaste tiden då vinsterna har börjat ramla in. Flyger som sagt till Detroit den 3 januari för att studera och igår var sista matchen innan julledigheten. Avslutade med 3 raka vinster, väldigt skönt och roligt för laget. Nu får de helt enkelt klara sig utan mig som massör. Jag kommer såklart hålla lite koll på hur det går för dem. Just nu önskar jag dem stort lycka till inför resten av säsongen och så får vi se vad som händer inför nästa säsong, om jag är tillbaka eller inte.

2 Replies to “Min sista hockeymatch för säsongen”

  1. Min son har just börja hockeyskola! Han Tycker det e extremt kul. Själv lade jag den sporten på hyllan I ungdomens år . Men ser ju självfallet på hockey!!! ???

  2. Kul att följa ett lag så, jag har följt tjejernas sport i många år o kul att se utvecklingen. Vad roligt att plugga utomlands! Vi bor i Kina just nu och det är så utvecklande för både oss vuxna och för tjejerna med skolan och att sätta engelskan som vardagsspråk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.