Sista natten här i Östersund

Sista natten i Östersund har passerat och jag har verkligen haft det super bra under dessa 4 dagar. Längtar redan tills jag åker upp hit igen, för de kommer jag definitivt göra, det kommer nog dröja ett tag dock. Blir ju inte förrän efter USA så i sommar någon gång ska jag försöka ta mig upp hit igen.
Här nedanför kan man se hur mitt hotellrum har sett ut, det var verkligen perfekt för mig. Man kan sova 4 stycken i rummet men jag har ju bott helt själv. De två sängarna som sitter fast i väggen kan man fälla upp så jag har haft en fåtölj och ett bord där istället. Måste verkligen tacka min bror för detta rum, bokade med hans Scandic poäng så betalade i stort sätt ingenting för att bo här. Min bror fick ju såklart en liten slant av mig som tack för det blev billigare för mig.

Jag har varit vaken i några timmar och tänkte att jag skulle vara smart och packa väskan så tidigt som möjligt. Gick runt och plockade ihop mina saker och vek kläderna fint fortfarande i min pyjamas så när jag skulle ner och äta frukost insåg jag att jag packat ned mina kläder som jag ska ha på mig idag. Såklart låg de kläderna längst ned i väskan så de var bara att riva upp väskan. Jag har iallafall ätit frukost nu och sitter och slötittat lite på Nyhetsmorgon. Snart ska jag ta och packa om min väska ska först ta det lite lugnt. Fråga i receptionen igår om jag kunde checka ut lite senare, utcheckningen ska ske vid 12,00 men jag får checka ut vid 14,00 så det blir perfekt då tåget till Stockholm går 14,30.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.