Östersund at night

Den där klyschan att man ska ta en kort nap och så vaknar man upp några timmar sedan hände verkligen mig idag. Satt på hotellrummet och slötittade lite på tv och började känna att ögonlocken drogs ihop, tänkte då att jag skulle ta en nap på 30 min men vaknar upp 3 timmar senare. Vaknade alltså till strax innan 8 och kände bara; åh herregud, de här var inte bra, hehe. Men vid nio-tiden, när jag hade varit vaken i en timme kände jag verkligen ett behov av lite frisk luft, så tog mig en kvällspromenad här i Östersund.

Det är verkligen vackert så här på kvällskvisten.

Har en tendens att verkligen gilla nattmotiv, ljusen kommer fram på ett helt annat sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.