Min rutiga flanellpyjamas

Jag har precis slagit upp ögonen, vaknade av att plogbilen håller på och gnisslar här utanför. Jag är ju ganska morgon pigg så hade ju vaknat förr eller senare så för mig gör det inget att vara vaken så här tidigt. Jag tycker nästan det är lite skönt att vakna så här tidigt för då kan man ligga kvar i sängen och mysa lite. Frukosten öppnar inte förrän om en timme så kommer ligga kvar i sängen tills dess. 
Det är faktiskt första gången jag bor på hotell helt själv, tidigare har jag ju bott med mina föräldrar eller kompisar men helt själv har jag aldrig varit. Jag har ändå sovit förvånansvärt bra, de trodde jag inte. Det måste ju dock bero på min otroligt sköna pyjamas, flanell är ju de bästa materialet att sova i. ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.