Mot underbara Östersund

I morse ringde klocka 05,00 och då var det bara att kliva upp för att sedan först bege mig till Södertälje syd för att sedan ta tåget till centralen. Var inne på centralen strax efter 7 och tåget till Östersund gick inte förrän 8 så det blev en timmes väntan men tiden gick fort så det var ingen fara. 

Det tar fem och en halv timme med tåg från Stockholm till Östersund så det var bara sätta sig så skönt som de bara går eftersom att man skulle sitta där i några timmar. Hade förberett mig med raggsockor då jag alltid har en tendens att frysa på tågen och idag var det verkligen super kallt. Satt inlindad i jackan med mössan på för att inte skaka av frossa. Jag köpte även med mig en Cesarsallad från Starbucks med chaite. 

Väl framme i Östersund så gick jag direkt till hotellet för att checka in. Bor på Scandic City mitt i stan, gång avstånd till allt. 

Blev positivt överraskad när jag klev in på rummet över att det fanns en hel bricka full med både te och kaffe så det var bara att välja och vraka bland dem. 

Den rutiga flanellpyjamasen fick hänga med till Östersund så i den ska jag sova skönt i. 

Bor på den femte våningen så har denna utsikt från fönstret, ska bli riktigt mysigt att få spendera de närmaste dagarna här. 
Har nu under de senaste timmarna suttit i hotellrummet med Maja och druckit te och försökt att prata av oss lite om livet. På lördag ska vi gå på Jamtlis julmarknad, så mysigt☺️ Nu är det dags för mig att sova för imorgon väntar en ny dag med en hel del inplanerat. 

3 Replies to “Mot underbara Östersund”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.