Spenatsmoothie och massage

Eftersom att jag åt gårdagens lunch till frukost så vart det en spenatsmoothie med rökt makrill till lunch. Avslutade även med några jordgubbar som efterrätt. I smoothien hade jag i spenat, kiwi, äpple, avokado och vatten, toppade den sedan med kanel. 
Gårdagskvällen spenderades i ishallen för behandling av spelare. Det är match ikväll så hoppas verkligen på en vinst idag. När jag var klar i ishallen igår åkte jag direkt till en massör som håller till några minuter bort. Vi masserade då varandra, först gav jag henne 30 min massage och sedan fick jag 30 min massage av henne. Så skönt, körde inom hela ryggen, rumpan och baksida ben på mig och det behövdes verkligen. Ska försöka hinna med en sista massage hos henne igen innan jag dra till andra sidan av atlanten. 
Förövrigt kommer jag spendera dagen i skolan som lärarvikare, idag ska jag var vikare åt fyrorna och de ska nog gå bra. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.