Konsten av att skaffa amerikanskt visum

Så, nu ska väll allt vara fixat inför studierna i USA, hoppas jag, hehe. Väskan är ju såklart inte packad ännu men har ju en månad på mig att packa den, funderar på att börja skriva en packlista så att jag inte glömmer något. Allt det praktiska inför resan så som visum, flygbiljetter och bussresa till skolan är nu bokat. Men vilket process det är att få visum i USA, de trodde jag aldrig. Visumet vart godkänd för några veckor sedan men hela processen med att få hem papper från skolan, skicka in en ansökan på amerikanska ambassaden och möte på amerikanska ambassaden tog en månad. Tur att jag var ute i god tid. Om man ska gå igenom den här processen varje gång man ska resa till USA (en längre tid såklart) så är det här nog första och sista gången jag gör det. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.