Julmarknad i Rademachersmedjorna

Jag och mamma hade en heldag i Eskilstuna idag. Besökte både min mormor och morfar, gammelmormor, min kusin och julmarknaden i Rademachersmedjorna. Tycker det är så mysigt att gå runt på julmarknader, även fast att det inte fallit någon riktig snömängd ännu så är det alltid en speciell känsla under julmarknader. Vi passa på att köpa både de ena och det andra, idag vart det en del olika viltkorvar som hjort och vildsvin, jag har verkligen blivit ett stort ”fan” av viltkött. Vi köpte även rökt makrill, bröd, bullar, julkrans som vi ska hänga på ytterdörren och såklart te. Denna marknad hade inte ett stort utbud av teer men hittade ett chaite som jag kände för att testa.

Förra helgen var jag och mamma på en julmarknad i Öster Malma (Nyköping) och nästa helg ska jag på Jamtlis julmarknad i Östersund. Längtar faktiskt till Östersund just nu, det är en otroligt fin vinter stad. Åker upp dit på torsdag och ska vara där hela helgen, ska passa på att träffa lite vänner när jag är där innan jag drar till USA. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.