Jag och mitt företag firar 1 år idag

Idag för exakt ett år sedan satt jag och klickade igång mitt företag. Jag minns att jag var sjukt nervös och förstod nog inte riktigt vad jag hade gett mig in på. I ett Facebook inlägg som publicerades direkt efter av MIUN innovation (de som hjälpte mig att starta företaget) skrev jag att jag var ”lite lätt skräckslagen”, ja herregud vad skräckslagen jag var. Det här året som företagare har varit så väldigt roligt, jag kan inte riktigt beskriva det. Det har varit riktigt lärorikt och med mycket nya utmaningar. Jag kommer ihåg att jag redan efter en månad skulle skicka iväg min första faktura till Åker/Strängnäs HC och just då var det nog det mest svåra jag gjort i hela mitt liv, iallafall vad det kändes som, hehe. Nu har det som sagt gått ett år och nu skickas det fakturor på löpande band. Det ska bli väldigt spännande att se var jag och mitt företag är och 1, 3 och 5 år ? 
Bilden här nedanför tog direkt efter vi (jag och min innovationsrådgivare) klickat igång företaget för ett år sedan. 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.