Black Friday köpet

Ingen kan väll ha missat att det var Black Friday i fredags.
I nästan ett års tid har jag sagt att jag behöver en ny dator och har under den senaste månaden spanat in en Macbook Pro 13″. Tänkte att jag skulle passa på att köpa den i fredags men det blev istället en Macbook Pro 15″ med Touch Bar i rymdgrå färg. Min tidigare dator är en Macbook air 13″ och den blir i januari 6 år gammal så det är verkligen på tiden dags att förnya mig. Kände först att jag ville ha en likadan fast Pro då jag tycker att den var perfekt i skärmstorlek. Men sen så råka det bli en 15″ istället. Min 13″ har varit alldeles perfekt för mig då den är så lätt att släpa med överallt. Jag brukar ju vanligtvis ha en extra skärm som är något större när jag sitter och pluggar/jobbar. Nu när jag kommer att åka till USA kommer jag inte ha tillgång till en större skärm och därför fick det istället bli en 15″ och helt ärligt är jag verkligen super nöjd nu. Det var faktiskt min bror och en barndomskompis som övertala mig att ta den här datorn istället och ångrar mig absolut inte.

Det jag är extra nöjd med är den snygga Touch Bar:en, det blir mycket lättare att lägga till smileys nu☺️ Den har ju såklart också att bra funktioner men har inte lyckats lista ut alla ännu. Nu under helgen har jag installerat alla de program jag som vet att jag behöver, som Office, Spotify, Skype, mm och jag har även lyckats få över alla dokument som jag fortfarande behöver till den här datorn, så nu är det bara tuta och köra med den. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.