Min egna matlagning förvånar mig själv

Denna måltid åt jag i fredags till lunch. Jag vet att det inte ser så spännande ut, det ser ut att vara ganska torrt och tråkigt, men det kan jag säga att det var det verkligen inte. Gjorde köttfärsbiffarna själv och kryddade dem ganska rejält med timjan och rosmarin(av misstag). Det vart sådär saftiga och perfekt i smaken som jag verkligen gillar att ha det så det vart helt perfekt, även fast att jag trodde att det skulle bli total katastrof. Jag som absolut inte är bra på att laga mat men ibland överträffar jag mina egna förväntningar.
Under tiden som jag stod och stekte biffarna var sötpotatisskivorna i ugnen. Jag har alltid på lite flingsalt på sötpotatisen både innan och efter de varit i ugnen, tycker att smaken framhävs mycket bättre då. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.