Trodde inte att jag skulle tjäna pengar på att ta på människors rumpor…

Jag får många frågor om hur det är att jobba som massör och det är ett väldigt roligt jobb. Jag får träffa nya människor hela tiden och alla har olika problem som jag på ett eller annat sätt försöker att lösa för att underlätta för individens vardag. När jag var liten trodde jag absolut inte att jag skulle jobba som massör. Jag har alltid velat jobba med människor eftersom att jag är ganska social av mig och efter att jag själv vart skadad så blev jag mer och mer inriktad på att hjälpa andra att undvika skador. Jag sa till min mamma för några dagar sedan att jag trodde inte att jag skulle tjäna pengar på att ta på människors rumpor, hehe, både hon och jag fick ett skrattanfall efter det. At jobba som massör har verkligen lärt mig att man måste vara professionell i sin yrkesroll. Jag som massör får absolut inte flamsa runt då det verkligen kan vara obehagligt att få massage på vissa ställen. I början när jag var ny som massör tyckte jag det var obehagligt att även ge massage på vissa kroppsdelar men man vänjer sig. MEN om jag verkligen ska prata klarspråk så är massörjobbet ett slitjobb, det tär mycket på kroppen att jobba som massör så jag beundrar verkligen de som jobbar med de på 100%. Det gäller att jag själv tar hand om min kropp för att jag ska kunna hjälp andra att göra det samma. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.