En ny träningsform

Under de senaste veckorna har min träning varit lite till och från. Det har istället blivit långa sköna promenader och jag har även testat på lite yoga. Jag har aldrig testat det tidigare och kände att det kunde vara värt ett försök. Jag har sedan tidigare från min tid som hockeyspelar väldigt stela höft-böjare (iliopsoas), de i kombination med men tidigare skada i hamstring (som jag fortfarande känner av ibland) kan orsaka lite känningar i min rygg. Ryggont är absolut inget jag vill gå runt och ha och har läst tidigare att yoga övningar kan hjälpa till att få bort stel muskulatur och underlätta ryggont. Jag blev verkligen positivt överraskad av hur skönt och avslappnande yoga kan vara + att enda sedan jag började med detta (ca 3 veckor sedan) har jag inte haft några som helst känningar i ryggen. Jag kan verkligen rekommendera att testa yoga för att få bot för sina ryggproblem. Testade att göra yoga ut på altanen för några dagar sedan och det vart ännu mer avslappnande att lyssna på naturens alla ljud. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.