Lax-lunch och förberedelser inför kvällen

Började dagen med en PT-kund, så var nere på gymmet strax innan 10,00. Jag tycker att klockan 10,00 är en perfekt tid att börja jobba, det blir en skön sovmorgon utan någon som helst stress. Åkte sedan hem och tog en lång varm dusch, så skönt! 

Nu har jag precis ätit lunch, det vart kallrökt lax med avokado och råris och quinoa blandning. Det är första gången jag testar en sån där blandning och det vart en positiv överraskning för trodde inte att det skulle vara gott, men det var det.

Ikväll ska jag iväg till Eskilstuna för en spa-kväll. Jag åker inte dit för att gå på spa utan åker dit för att jobba som massör. Brukar vanligtvis ha gruppträningspass på fredagskvällar men min snälla kollega får hoppa in istället för mig idag. Det ska bli riktigt roligt att få jobba på ett evenemang som det är ikväll. Jag har gjort det en gång tidigare för ca ett år sedan och hade det väldigt trevligt då. Brukar väldigt sällan åka runt som massör utan har mina bänk stående på ett och samma ställe, så nu är det dags att packa iordning bänk, handdukar och alla små saker som jag måste ha med mig ikväll för att sedan bege mig till Eskilstuna.

One Reply to “Lax-lunch och förberedelser inför kvällen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.