JAG SKA TILL USA

Japp, ni läste rätt. Jag har blivit antagen till Michigan State University och var idag på amerikanska ambassaden i Stockholm och fixade visumet. Så nu är de klart, bara flygbiljetterna som ska bokas och några väskor att packa sen åker jag. 

Bildresultat för michigan state university

Det är 50 000 inskriva studenter på den här skolan så skolan är ganska stor. Jag vart rekommenderad skolan då den har många olika idrottsföreningar. Det passar mig perfekt – idrottstjejen liksom. Det ska verkligen bli superkul men jag är lite smått nervös. Om planerna går som de ska kommer jag alltså åka dit den 3 januari och vara där i ca 6 månader. 

2 Replies to “JAG SKA TILL USA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.