Frukostsmörgås med kallrökt lax

Det finns individer som äter samma frukost dag efter dag i 365 dagar om året och tycker inte det är något konstigt. Men om man ställer sig frågan om man skulle äta samma lunch dag efter dag i 365 dagar om året uppfattas man ju inte som normal. Jag skulle iallafall inte klara av att äta samma sak varken till frukost eller lunch i ett år. För att jag ska bli bättre på att äta frukost har jag kommit på att jag måste ha lite mer variation i vad jag äter till frukost. Jag försöker även välja ut mat som innehåller bra saker. Idag åt jag två surdegs smörgåsar med kallröktlax på, otroligt gott. Om ni inte har testat det så gör de. Skivade även upp lite ananas till det och såklart en kopp te till de.

2 Replies to “Frukostsmörgås med kallrökt lax”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.