Chiapudding med kiwi och granatäpple

Chiapudding är något som jag har börjat äta mer om mer den senaste tiden. Jag tycker det är ett bra frukost alternativ. Som jag skrivit tidigare (här) är jag inte någon frukost älskare längre men jag försöker att bli bättre på att få in frukost som en rutin nu för tiden. Jag är varken hungrig eller sugen på något under morgonen men vet att frukost är något som är bra att få i sig, det alldeles på vad det är förstås. Jag skulle aldrig rekommendera en frukost bestående av sockrad fruktyoghurt med kalaspuffar då de endast innehåller massa socker och inget som är bra att starta dagen på, då är det bättre att hoppa över frukosten. 

Bilden ovan visar iallafall en av mina vanligaste frukostar: Chiapudding, blandar chiafröna med kokosmjölk och låter den stå i kylen i minst 3-4 timmar gärna över natten. Ta ut puddingen ur kylen och toppa med de man tycker är gott. Det finns flera olika sorters kokosmjölk att välja på beroende på om man vill ha puddingen mer krämig eller rinnande, det får man avgöra själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.