En extra vilodag

Gårdagens träningspass avbröt jag på grund av förkylningssymtom, pulsen var alldeles för hög för bara styrketräning. Har känt av det idag också, känns som att jag har sprungit ett maraton när jag bara går upp och ned för källartrappan. Jag har egentligen inte några andra förkylningssymptom. Halsen värker inte och näsan rinner inte men känner mig allmänt svag och pulsen blir skyhög så fort jag ställer mig upp. Idag tog jag därför en extra vilodag för jag känner att om det är någon förkylning i kroppen så är det inte bra att träna och kicka igång förkylningen ordentligt. Både igår och idag har jag verkligen försökt att tänka på vad jag äter så att jag får i mig bra mat med mycket vitaminer och mineraler så hjälper till att ta bort det onda i kroppen. Hoppas bara på att jag känner mig bättre till imorgon så att jag kan träna då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.