Att lära sig att lyssna på sin kropp

Idag vaknade jag upp med halsont, vilket var väldigt oväntat men ändå inte med tanke på vilket jobb jag har. Började därför dagen med två ingefärashots och smörjde även in halsen med tigerbalsam. Efter några koppar te började jag känna mig bra igen så hoppades på att jag lyckades dämpa förkylning som är på ingång. Drog sedan till gymmet för att träna men där tog det stopp. Vanligtvis när jag tränar ben brukar jag ligga på 170-180 i puls men idag kom jag upp i över 200 slag vilket jag brukar komma upp i när jag kör intervallpass. Så efter 20 minuter avbröt jag passet för kände att kroppen verkligen inte mår bra. Jag känner att nu under de senaste åren har jag verkligen lärt känna min kropp när det kommer till förkylningar. Jag känner av på min puls direkt om det är några konstigheter i kroppen. Det är väldigt individuellt hur kroppen reagerar på en förkylning och det gäller att verkligen lyssna på sin kropp. Nog för att jag har ett träningsprogram att följa men djävulen kommer inte och tar mig bara för att jag hoppar över en träningsdag så att jag kan må bättre dagen därpå istället. 

Eftersom att jag avbröt mitt pass så åkte jag hem istället och körde en mega god lunch. Ungsstekt kyckling med palsternacka och potatismos med rivna morötter, avokado, stekta kantareller, getost och bearnaisesås. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.