Sista återbesöket för axeln

Det blev en liten roadtrip till Uppsala idag för det sista återbesöket för axeln. 4 månader har snart gått sedan operationen och allt ser bra ut, YEAY! Jag har rörligheten och styrkan jag ska ha vid denna tidpunkt och när läkaren klämde och kände på axeln (som de alltid har gjort vid axelundersökningarna) så kände både jag och han att axeln satt där den skulle. Tidigare har man känt att axeln glappar lite och kan röra sig i vinklar där de inte ska kunna röra sig. Nu ska allt vara bra, äntligen, och nu är det bara att trappa upp rehabiliteringen lite med andra övningar och lätta vikter. Det är ju fortfarande 2 månader kvar av rehabiliteringsprocessen så ska fortfarande ta det lugnt med över axelhöjds rörelser men kan successivt börja att testa mig fram. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.