Mina vilodagar

Jag har mina vilodagar på tisdagar och lördagar. Jag har planerat in dem så att de ska pass in med min vardag och känner ändå att jag har lyckats bra med det. Jag har även planerat in mina vilodagar efter mina intervall dagar. Intervalldagarna är måndagar och fredagar så dessa dagar kör jag först styrka sen 20-30 min intervall vilket resulterar i att det blir typ 2 pass under de dagarna. Jag anser då att det är skönt att ta en vilodag efter det.
Vad innebär då mina vilodagar?
Under mina vilodagar gör jag nästan så lite som möjligt, iallafall när de kommer till att vara aktiv. Vilodagarna är jag inte på gymmet och inte ute och springer utan jag kan på min höjd ta en lugn promenad för att jag vill ut och få lite frisk luft, vilket jag gjorde idag. Idag är det otroligt fint väder så tog en promenad för att njuta av höstsolen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.