Frukost älskare som inte äter frukost


Bilderna är från gårdagens frukost som jag åt vid 10,30, så det blev en lite sen frukost igår. #svårskalatäggJag har i alla mina år alltid varit en frukost älskare. Att sitta länge och njuta av en riktigt god, fräsch och lugn frukost är bland de bästa jag vet. MEN nu under senare tiden har jag blivit en frukost älskare som inte äter frukost. Jag är varken hungrig eller sugen på något innan klockan slår 10 på morgonen. Jag brukar gå upp mellan 6-7 och de första jag gör är att gör mig en kopp te. Jag brukar sedan sätta mig vid datorn för att plugga, kolla sociala medier, mm, jag har oftast nyhetsmorgon på i bakgrunden. På mina träningsdagar drar jag sedan ner till gymmet mellan 8-9 och äter bara ett ägg eller banan innan passet. Kommer sedan hem till ca 10 och då blir de inte frukost förrän bortåt 11 och då brukar jag hoppa över frukosten och gå direkt på lunch istället. Det är något med frukosten som inte lockar längre, är bara väldigt trött på att äta den. Jag har dessutom märkt att de dagar jag jag hoppar över frukosten är min koncentrationsförmåga på topp och känner verkligen att jag är mer produktiv. Det är så konstigt, från att varje dag verkligen behöva den där frukosten på morgonen till att absolut inte vilja ha den. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.