Fem saker ni inte visste om mig

 1. Jag kan inte skillnaden mellan höger och vänster.
  Jag vet det att låter väldigt konstigt men har aldrig kunnat det och kommer nog aldrig lära mig det heller. Det är väldigt jobbigt när jag kör bil t.ex. om någon säger åt mig att svänga höger så måste jag verkligen tänka efter någon minut innan jag vet vilket håll jag ska åt. Jag har svängt åt fel håll väldigt många gånger på grund av det här. Mina nära och kära har vant sig vid att jag inte kan de så de brukar peka åt de hållet jag ska svänga åt istället, vilket verkligen underlättar för mig. 
 2. Jag har fobi för äggskal
  Jag älskar verkligen ägg, speciellt till frukost. MEN om det finns minsta lilla äggskal på ägget och jag får det i munnen tappar jag all aptit och vill bara gå från bordet. Det är den konstiga konsistensen och de knastrande ljudet som bara är för obehagligt.
 3. När jag var lite var jag rädd för biltvättar
  Det här är bara för kul. Jag klarade verkligen inte av att åka in i biltvättar, vet inte var de var med dem som skrämde mig men jag klarade verkligen inte av dem. Antingen fick jag gå ut ur bilen med någon av mina föräldrar eller så satt jag i deras knä i bilen för att inte börja gråta.

 4. Min värsta mardröm är att drunkna
  Jag gillar att simma och tycker det är en väldigt bra träningsform men jag är livrädd att dö genom drunkning. Känslan av att veta om att inte kunna få någon luft skrämmer verkligen mig. 
 5. När jag var liten ville jag bli advokat
  Förstår inte alls vad jag tänkte med när jag ville bli de. Dock tycker många i min omgivning att jag skulle kunna passa som de då jag verkligen kan argumentera för min sak.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.