Lägenheten i Östersund är såld

Jaha, då var lägenheten såld och jag kommer aldrig mer sätta min fot i den, lite tråkigt men det är dags att gå vidare. Tänk att det har gått tre år sedan jag flyttade in i den. Då tänkte jag ju att tre år är väldigt lång tid och det kommer kännas som en evighet. Nu är de tre åren passerade och det har gått så otroligt fort, nästan lite skrämmande fort. 

Denna utsikt har verkligen varit helt magisk, bilden är tagen från köksfönstret. Att sitta och äta frukost till denna utsikt är något jag kommer att sakna. Kommer faktiskt också sakna de riktiga vintrarna som Östersund verkligen kan bjuda på. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.