Ibland är motivationen inte alltid på topp

Idag var en sån där dag jag absolut inte var taggad för att gå till gymmet och ibland är det helt okej att ha en sån dag där motivationen är i botten. 
Tog mig till gymmet iallafall och körde ett ryggpass som jag ska göra på måndagar.
Dagens pass:
Rodd
Enhands rodd (höger arm)
Rygglyft
Enhands hantel rodd (2×20 på vänster, dropset på höger)
Triceps press
Biceps curl

Enligt min träningsplanering ska jag även köra ett cardiopass efter styrketräningen men jag har haft en liten kliande känsla i halsen sedan i igår kväll som jag brukar ha innan en förkylning bryter ut. Hoppade därför över cardiopasset och har försökt att ”boosta” mitt immunförsvar istället. Om det är så att jag har en förkylning liggandes i kroppen kan det även förklara min brist på motivation idag. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.