Att hitta rätt kontakt med musklerna

Det är söndag vilket betyder att det var dags att träna baksida lår/rumpa. Checkade in på gymmet vid 07,15 i morse. Ingen är så dum som jag och går till gymmet vid 7 på en söndagmorgon. Jag tycker dock att det är ganska skönt att vara där tidigt då det är minst folk under denna tid och man behöver absolut inte köa eller trängas för att få tag i den maskin/vikter man vill ha. 

Dagens pass:
Sumosquat (Uppvärmning)
Höftlyft
Godmornings i smithmaskinen
Bendrag i kalbelmaskinen
Leg curl
Benpress med gummiband

Idag försökte jag verkligen få kontakt med hamstrings och gluteusmuskulaturen, men det området har jag alltid haft problem att få bra kontakt med. Kämpar och kämpar men känner inte att det ger något. Jag vet också att jag är väldigt duktig på att koppla på ryggens muskulatur när jag egentligen vill få kontakt med rumpans muskulatur. Det här är en av anledningarna till varför jag har lagt in två ben/rumppass i veckan, just för att träna på att få riktigt bra kontakt med rätt muskler. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.