Jobberbjudanden

Jag har fått två nya jobberbjudanden inom loppet av en vecka. Båda jobben är kopplade till företaget så känns äntligen som att jag börjat få fart på företaget. Inget utav jobben är heltid såklart, de ena är några tillfällen i veckan här framöver och de andra är vid ett evenemang. Tror att detta passar mig ganska bra just nu då jag redan har några andra jobb + skolan att sköta. Jag tror också att det är lite så här man jobbar i min ”bransch”, att man hoppar runt på lite olika ställen. Speciellt när man har eget företag är det väldigt lätt för folk att ”anställa” en bara för en kväll. Som nu tillexempel vart jag erbjuden att vara med som massör under en spa-kväll för ett tjejgäng. Är verkligen super glad för det även fast att det inte blir så många timmar men de genererar iallafall i lite extra pengar. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.